HEIKAYMUSIC

HEIKAYMUSIC 1

Heidi og Kay Wächter hadde for det meste kirker fra alle denominasjoner som oppdragsgivere. Derfor har nesten alle sangene et kristent budskap, som peker på at Jesus er verdens frelser. Her kommer du med tiden til å finne musikk for barn, ungdom og voksne. Noter, lydspor, filmer, instrumentaler, pop, soul, gospel og jazz,- litt av alt. Mainstream og moderne uttrykk preget til enhver tid musikken de lagde. Kos deg med musikken og reproduser den gjerne!

Heavenly sunlight

En typisk sol-og-sommer-sang som sammenligner Guds kjærlighet med solskinn. H.J. Zelley og Kay Wächter har laget teksten og Kay Wächter laget melodien. Heidi Annett Wächter synger og inviterer deg til å synge med. La sola kysse deg!

Jeg står og ser

Endelig en sang på norsk! Men også denne sangen har levd et godt liv som tysker i Tyskland (Titel: Ich stehe hier). Der finnes det alt fra enkle opptak til store orkesteversjoner av sangen. Dette er en enkel versjon av den viktigste sannheten i verden og kilden til vår største glede. Drikk av denne kilden og syng og del sangen.

Our hope

Det er håp for morgendagen! Dette proklamerer denne teksten fra Kay og Heidi Annett Wächter med musikk fra Kay Wächter. Refrenget fra „When we all get to heaven“ av Eliza E Hewitt og Emily D Wilson er bygd inn i denne sangen. Bruk og del sangen. Vi gir deg alt du trenger for å få det til: noter, playback, film, tekst mm.

Good to me

Godhet kommer imot deg hver eneste dag som ei elv. Dette kommer både direkte og indirekte fra Gud og dette er en takkesang for det. Kay Wächter og Peter Eltermann har laget teksten, Kay Wächter laget musikken og Heidi Annett Wächter synger.

Shine on me

Tekst og musikk: Kay Wächter, sang: Heidi Annett Wächter. Sangen handler om lys. Derfor bruker mange denne sangen ved juletider. Men denne typen lys trenger man hele livet og til alle årstider. Vi har lagt tekst på denne videoen i håp om at du skal synge med og synge sangen der du er. Vi sender deg playback og noter om du trenger det.